Praktijknieuws

Tandmaatjes

Onze collega Manon Hemmer heeft sinds kort haar eigen kinderpraktijk ‘Tandmaatjes’ in Hengelo geopend. De praktijk is bedoeld voor kinderen van 0-18 jaar. In onze praktijk blijft ze werkzaam op de woensdag en vrijdag.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website: http://www.tandmaatjes.nl

Declaratie 2021

Ook in 2021 blijven we zoveel mogelijk rechtstreeks bij de verzekeraars declareren. Voor zover u recht heeft op een vergoeding wordt dat door uw zorgverzekeraar  aan ons (Tandartsenpraktijk Delden) betaald. Het resterende bedrag dat niet wordt vergoed, uw eigen bijdrage, dient u zelf te betalen. Helaas bieden niet alle verzekeraars deze mogelijkheid, indien dit het geval is zal u de factuur rechtstreeks thuis ontvangen.

Tandartsenpost Hengelo

Per 1 januari 2020 neemt de tandartsenpost Hengelo al onze avond- en weekenddiensten over. Wanneer onze praktijk gesloten is, kunt u bij pijn, ongevallen en nabloedingen bellen met: 074-303 29 13  

Zorgmail

Sinds februari 2018 maken wij gebruik van het e-mailprogramma Zorgmail. Met dit programma kunnen wij verwijsbrieven, begrotingen en facturen via een beveiligd portal versturen. Dit mede in verband met de nieuwe privacywetgeving.

Herinneringsmail

De tekst die in deze mail staat is een standaard tekst en dit zorgt nog wel eens voor verwarring. Zo worden niet altijd alle familieleden genoemd die een afspraak hebben. Vervelend, maar iets dat wij momenteel niet kunnen veranderen in het systeem.
De herinneringsmail is een extra service. Zie het als een reminder. Houd ook uw eigen afsprakenkaartje erbij!

Gevonden voorwerpen

Er blijft regelmatig iets liggen in de praktijk. Mocht u iets missen, vraag het dan aan onze balie-assistent.